({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Jonas Ingman

Fiska skaldjur som konferensaktivitet

Boka in en konferens med skaldjursfiske nära Göteborg eller insjöfiske längre inåt landet. Under hösten är hummerfiske på Västkusten populärt, och andra delar av året kan man följa med på skaldjurs- och musselsafari.

 

Hummerfiske med avslutande middag

 Tjörn

SALT & SILL. Följ med ut till havs på jakt efter det svarta guldet, hummern. Under oktober och november finns möjlighet till denna specialkonferens där temat är hummerfiske, en riktigt minnevärd konferensaktivitet. Efter avslutad fisketur kan ni koka hummern direkt på bryggan och när kvällen nalkas njuter ni av en underbar middag med hummern i centrum. Konferenslokalerna passar såväl för flerdagars- som kortare konferenser.

 

 

 

 

Hummerfiske utanför Marstrand

 Marstrand

GRAND HOTEL MARSTRAND. Det som gör hummerfiske så speciellt jämfört med andra typer av skaldjursaktiviteter är att man bara kan göra det under en begränsad period på året. Nu under hösten är hummerfisket är självklarhet på Västkusten. Boka ett konferenspaket på Marstrand och blanda nytta med nöje, samtidigt som ni njuter av det bästa som havet har att erbjuda. Det finns även möjlighet att abonnera hela hotellet om ni vill det.

 

 

 

 

Hummerfiske och bastubad

 Hamburgsund

KUSTNÄRA B&B OCH KONFERENS. Här hittar ni mysiga lokaler för möten över dagen eller heldagskonferenser med middag och övernattning. Under hösten kan ni följa med en lokal hummerfiskare ut på havet för att vittja hummertinor och lära er allt om havets svarta guld. Efter båtturen väntar värmande bastu och relax och senare en smarrig skaldjursbuffé. Utöver hummerfiske finns många andra havsrelaterade aktiviteter såsom ostonskola, makrillfisketur och kajakpaddling.

 

 

 

 

Fisketävling med kollegorna?

 Håcksvik

PÅARPS GÅRD. Det nappar riktigt bra i sjöarna kring Påarps Gård i södra Västra Götaland. Alldeles i närheten av gården finns flera bra fiskevatten, omkring 20 sjöar på 10 minuters avstånd. Sommar som vinter kan vi ordna fisketävling – antingen med era egna eller med våra redskap. Här nappar bland annat gädda, abborre, gös, sutare, ål och lake. Varför inte utmana kollegorna på fisketävling - en minnesvärd och rolig konferensaktivitet.

 

 

 

 

Insjöfiske i vackra Åsunden

 Ulricehamn

SKOTTEKSGÅRDEN. Välkommen till detta område med vackert landskap och panoramautsikt över sjön Åsunden - en utmärkt plats för nästa konferens. En populär konferensaktivitet är att prova på fiske. I trakterna kring Ulricehamn finns det 17 sjöar och vattendrag i olika storlekar och här nappar några av våra vanligaste insjöfiskar som abborre, lake, öring, ål, gädda, gös och brax.

 

 

 

 

Dykning, fiske och kajakpaddling

 Väderöarna

VÄDERÖARNAS VÄRDHUS. Ibland är det skönt att bryta konferenssittningen och istället ge sig ut på spännande aktiviteter. Ute på vackra Väderöarna är det bara fantasin, och till viss del vädret, som sätter gränser. Här finns möjlighet till dykning i ett av Sveriges häftigaste dykvatten, kajakpaddling och fisketurer där bytet består av antingen hummer, havskräftor eller makrill. Stanna över dagen eller boka ett paket med middag och övernattning, där det även finns möjlighet till bad i bastu, badtunnor eller diekt i havet.

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.