({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Jonas Ingman

Hyr ett slott till konferensen

Att förlägga konferensen till ett slott blir en minnesvärd upplevelse. Det går att hyra slott på många platser i Västsverige, bland annat i närheten av Göteborg. Boka in en annorlunda slottskonferens.

Konferens på ett eget slott

Kvänum

BJERTORP SLOTT. Nästa konferens i ett alldeles eget slott? På Bjertorp slott kan ert företag få hela slottet för er själva. Här förfogar ni över 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger. Ni har även tillgång till slottsparken, bastu & biljardbord. 

 

 

 

 

Konferens med guidad slottsvisning

Lidköping

LÄCKÖ SLOTT. Spännande möten i en kulturhistorisk miljö, året om. Här konfererar och övernattar ni i rofylld och inspirerande miljö på Naturum Victoriahuset, alldeles intill Läckö Slott och med betagande utsikt över Vänerskärgården. Ni väljer mellan dagkonferens och konferens med övernattning och kombinerar detta med goda måltider, fikastunder och en guidad slottsvisning.

 

 

 

 

Konferens på slott nära Göteborg

Mölndal

GUNNEBO SLOTT OCH TRÄDGÅRDAR. Lägg er nästa konferens i en historisk miljö i en av Sveriges främsta 1700-talsmiljöer som är belägen en kvart från centrala Göteborg. Under konferensen njuter ni av god mat och fika, allt tillagat efter säsong och på plats av Gunnebos kockar och bagare. Kombinera er vistelse med en guidad slottsvisning. 

 

 

 

 

Konferens på slott med lerduveskytte

Västerlanda

THORSKOGS SLOTT. Slottet ligger vackert placerat med hänförande utsikt över Göta älv, endast trettio minuter norr om Göteborg. Här finns skräddarsydda möten eller färdiga konferenslösningar och inspirerande temapaket med både pulshöjande och avslappnande aktiviteter - både för det stora och det lilla företaget. Vad sägs om att kombinera konferensen med lerduveskytte i skogsgläntan. 

 

 

 

 

Konferens på slott med guidad visning

Länghem

TORPA STENHUS. Konferera i unik miljö med både stora och mindre lokaler. Som konferensdeltagare är ni gäster på ett privatägt gods som erbjuder personlig service och modern utrustning i en unik slottsmiljö. Addera en spännande rundvandring där ni får tillfälle bekanta er närmare med ett av landets bäst bevarade herresäten från 1500-talet.

 

 

 

 

Dagskonferens i slottsmiljö

Munkedal

TORREBY SLOTT. På Torreby Slott har du en konferensmiljö som är en modern tidsresa, 1800-talet tur och retur. Miljö, atmosfär och modern teknik skapar trivsel och effektivitet. Logi, konferensrum, finfika, lunch och middag samt konferens- och mötespaket . Även skräddarsydda lösningar med aktiviteter vid havet ordnas enligt era önskemål. Vill ni äga hela stället? Varför inte boka hela Torreby Slott för din nästa konferens?

 

Fotograf: Per Pixel Petersson

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.