({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Välkommen till Turistrådet Västsverige

Välkommen till Turistrådet Västsverige, Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Här kan du som är verksam inom besöksnäringen, press/media eller bara är intresserad av vår verksamhet hitta information.

Nu startar Hållbarhetsklivet

Hållbarhetsklivet är Turistrådet Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Hållbarhetsklivet uppmuntrar såväl offentliga som privata aktörer inom Västsveriges besöksnäring att med gemensam kraft ställa om till ett hållbart samhälle.

17 november: Turistrådsdagen 2020

Den 17 november är det dags för Turistrådsdagen 2020 - dagen då vi officiellt lanserar Hållbarhetsklivet - Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Turistrådsdagen sänds digitalt från en studio i Göteborg, och därför finns möjlighet att se och lyssna till programmet via länk.

Så satsar Turistrådet i höst

Turistrådet riktar kampanjer och övriga marknadsföringsinsatser mot flera olika håll under hösten. Vandring, konferens och hemester är några av de områden som...

Information angående corona

Turistrådet Västsverige har samlat information kring hur du som besöksnäringsföretagare i Västsverige kan hantera den rådande situationen kring det nya coronavirusets utbredning. Vi känner med alla er som drabbas, och vill försöka vara så behjälpliga som möjligt när det gäller stöd och rådgivning.

Digital närvaro Västsverige

Ta del av Digital närvaro Västsverige för att öka din synlighet i sociala medier.